Ny hest til Katrine Groot fra Petersborg i Hørsholm.

Katrine Groot er en flittig dansk ponyrytter, med mange placeringer på landsplan, i 2014 med ponyer Choco L´Amour, - sammen har de flere sejre i dressur klassserne PRI ved Landsstævner.

Katrine har også i 2014 redet den lånte hest Alex, der er Linda Fingstl Åsteds tidligere Grand Prix hest Alex e. Allegretto x Straus SWB, som er født i 1994. De fandt hurtigt sammen og opnåede i 2014 mange fine plceringer på MB-niveau.

Foruden de her nævnte ponyer og heste har Kartine ifølge DRF opnået resultater på i alt 11 ponyer og hest igennem sin pony-tid, og det må give basis for en lovende fremtid. Katrines mor Jannie fortæller stolt om Katrine:


"Katrine har selv uddannet stort set alle ponyerne. Choco L'Amour er helt hendes eget værk. Desuden har hun for kat. 2 været på landsholdet og deltaget ved Nordisk Mesterskab hvor hun i 2012 vandt sølv og guld på Højgaards Boli!"

 

Jannie fortsætter: "Katrine er lige blevet 15 år her den 24. januar 2015, og alle sagde, at vi skulle købe en god lærerhest til hende Vi havde aftalt, at vi skulle rundt i hele Danmark og Tyskland og prøve en masse heste, før vi besluttede sig. Den anden hest hun satte sig op på var Figaro. Og så lærte hun betydningen af at "man ikke skal gå over åen efter vand" - det føltes bare så rigtigt og så var der jo ikke grund til at lede mere!"

PÅ fotoet her over ses Figaro som føl.

Figaro er udannet og redet af Sandra Skodborg Merrald, der startede ham i DRF´s dressurchampionats mellemrunde for 5 årige heste.

Vi på HORSENEWS glædes os til at se, hvor langt Katrine og Figaro når sammen. Her kan du se en lille video af 3. gang Katrine sad på Figaro

 

 

Katrine på den svenske varmblodsvallak Alex e. Allegretto x Strauss

 

Figaro fra mellemrunden DRF´s championat

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor