Louise Søgaard arbejder i øjeblikket målrettet mod Unghestechampionatet i Herning 2015 med den smukke skimlede hoppe Detroit.

 

Sammen vandt de egenethedstesten på Sjælland med 887,5 points og Louise sørger for at holde hesten i form og holde den glad, mens hoppen får lidt stævneerfaring, så den ikke lader sig skræmme af den store hald og de mange indtryk i Herning.

Sidst har de været i Ballerup den 1. februar, hvor de red en fejlfri LA i flot stil se deres overbevisende ridt her  

 

Louise har fået rigtig megen erfaring i målrettet træning og stævneerfaring i de sidste år, og det er ikke mere end to ar siden at Louise var på vej til Herning med en søster til Detroit; nemlig hoppen Cambodia, og sammen vandt de unghestechampionatet.

 

Fotoet t.h. er af Detroit og Louise, der vinder egnethedstesten i Karlslunde i nov. 2014.

 

Derfor skal det blive rigtigt spændende: "Kan Louise gøre det igen og vinde Unghestechampionatet 2015 med søsteren til Cambodia, som også ser ud til at være et helt naturtalent."Hoppen Detroit er e. Diamant de Revel x Corrado I, og hun er halvsøster til vinderen af unghestechampionatet 2013: Cambodia e. Carmarque, idet de har samme mor: Chania e. Corrado I/Lagano.

 

På fotoet til højre ses Cambodia og Louises vinderridt i Herning 2013.  

 

Efter unghestechampionatet i Herning blev Cambodia fremstillet ved Dansk Varmblods Eliteskue, hvor hendes avlere Hanne Lund og Henrik Hansen i Solrød fik tildelt en sølvmedalje for opdrættet af hoppen på baggrund af de flotte rideresultater. Detroit er ligesom Cambodia, opdrættet og ejet af Hanne Lund og Henrik Hanseni Solrød.

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor