Marshall-Bell kommer både til kåring og auktion ved Dansk Varmblods hingstekåring fra 4 - 8 marts 2015.

 

Ved DV´s forbesigtigelse i Vallesenbæk var Marshall-Bell en af de hingste, der tiltrakt sig aller størst opmærksom med sin suveræne fremstoning og et bevægelsesforløb med takt bæring og smidighed, som kan få en hver dressurrytter til at dåne.

Hingsten har alt, hvad man kan forstille sig for at blive en kommende internatonal dressurhest: format blikfang og tre lydefri gangarter, så det bliver rigtig spændende at se, om Marshall-Bell vil kunne friste en hingsteholder eller en af de internationale topryttere, der hvert år kommer til Dansk Varmblods auktion for at købe kvalitetsfulde hingste/heste.

Hesten er avlet af Tina Christoffersen og Nicolai Jepsen i Regnstrup og medejer er Henrik Hansen i Solrød, der sammen med Louise Søgaard står for hingsten fremstilling i Herning og præsentationen under rytter ved auktionen. Hingsten er siden nytår 2015 trænet under rytter, og på fotoerne herunder ses det meget overbevisende resultat efter knap 6 ugers ridning.

Marshall-Bell er trukket på solidt dansk dressur-blod fra Henry Møller Nielsen i Hjardemål, der var en af DV´s pionerer og slog sig igennem med hingsten Ibi-Bell (Ibikus x Glockenklang Trak.), som han selv havde avlet. Mormoderen er den højtdekorerede Senora-Bell ESRDH (Ibi-Bell x Kandidat Trak.), der var  mor til 6 konkurrence heste, hvoraf valakken e. Manstein Marine-Bell var A hest i Dressur. Også Senora-Bells datter Manilla-Bell e. Manstein er mor til en A hest i Dressur: Toftegårdens Catalunia e. Carano. 

 

Se auktionsoplysninger og video her

 
 
 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor