Soulsister ved egnethedstesten på Sjælland 2014

Soulsister og Softball fra Nordsjælland er klar til unghestechampionatet i Herning

De kommer begge fra Sippekildegaard i Græsted og begge er efter Lone Bøegh Henriksens superhingst Fürstenball.


Mette og Erik Villumsen har avlet disse to dejlige heste, og de er de nyeste perler på en lang række af heste, der er avlet på Sippekildegård ved Græsted gennem 25 år.
Mette og Erik begyndte at avle på et par Aleksander hopper og her 5 generationer er de klar med to deltagere i unghestechampionatet: Hoppen Soulsister e. Fürstenball x Rosentanz x Michellino) og vallaken Softball (Fürstenball x Onassis x Heslegårds Rubin)

Mette fortæller: ”Det er nu ikke første gang vi er med i Herning, vi har tidligere deltaget både i unghestechampionat og til kåringen, og vi glæder os altid til at komme til Herning. Vi er stolte af at have avlet og uddannet 2 heste, som er med til unghestechampionatet i år, og det er lykkedes på trods af, at vi ikke har ridehus, men kun en udendørsbane, hvor vind og

 

 

vejr giver udfordringer og dikterer de daglige muligheder, men det er gået, fordi vores ryttere er ihærdige og ikke sarte”.

 

Soulsister har udviklet sig helt enormt siden hun stod rund og trind på marken som 2-års. Hun har lagt pænt til i højden, hun har smidt maven og har lagt muskler på og fremstår i dag som en smuk atletisk model. Hun var virkeligt super gående til egnethedstesten, hvor hun blev udtaget til Unghestechampionatet, - siden har vi haft problemer med ulvetænder, ømme såler og løs mave, som har gjort det svært at tune formen men vi mener hun er klar til Herning nu.

Soulsister er tilmeldt auktionen den 7/3 se video her


Softball er en smuk brun højtstillet vallak, og som Soulsister har Softball også et pragtfuldt samarbejdsvilligt temperament. Han er vokset en del siden egnethedstesten og har skullet opbygge både muskelmasse og styrke, men hans formkurve synes fin, og familien glæder sig til også at vise ham i Herning.

Mette fortæller om deres forbilledlige samarbejde med de to ryttere, som skal ride Soulsister og Softball i Herning.

 

”Louise Kløcker Grove er Soulsisters dygtige rytter. Hun "kiggede forbi" for 1 ½ år siden. Hun kom fra Jylland, og som studerende i København savnede hun at ride. Vi kan ikke takke Louise nok for det initiativ – det har været rigtig godt for os!
Det bliver Josephine Jeppesen, der rider Softball i Herning. Josephine er en super flittig og dygtig rytter, der efter ponyårene holdt pause, men hun er nu vendt stærkt tilbage og hjælper os meget, når hun har tid for sit studie. Hendes indsats sætter vi også stor pris på!
Desværre er studietiden forbi for Louises vedkommende, men nu skal vi nyde Herning dagene sammen med vores søde ryttere.

Vores forventninger er ikke høje - men vi er med, og det er det vigtigste.  - Vi på Sippekildegaard vægter det at have det sjovt sammen. ”

 

Softball ved egnethedstesten på Sjælland 2014

 

Softball ved egnethedstesten på Sjælland 2014

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor