26. Januar 2016 afholdt DV Region 1´s generalforsamling på Troldemosen hos Peter Schrøder i Kollerød

 

 

Hvis målet, som Formand Per Springborg sagde det, er at alle pladser til generalforsamlingen er besat, så blev det nået til fulde. Som sædvanligt var det en veloplagt Trine Hermansen fra stutteri Hillock i Farum, der som ordstyrer ved generalforsamlingen sørgede for at alt gik til ifølge vedtægterne.

Salen var fyldt a f regionens mest markante avlere der var kommet for at få regionens flotte avlsdiplomer for fantastiske avls- og ridepræstationer i løbet af året.


Henrik Hansen og Hanne Lund i Solrød Strand kunne gå hjem med ikke mindre end 4 diplomer for de to embryotransfer helsøskende Fiontina GRDH og Fiontini SRDH, som bl.a vandt guld og sølv til Danmark og deres avlere ved UVM for 5 årige dressurheste i Tyskland 2015.

Per Springborg afgav formandensberetning

Trine Hermansen, tidligere formand i region 1, ledte generalforsamlingen.

Et andet avler par som høstede 4 diplomer var Lena og René Holstein fra Familien Holstein i Roskilde, der i løbet af 2015 havde 4 heste med flotte præstationer. Her i blandt. årets springhingsteføl Holsteins Zacho Boy og den smukke Lord Holstein ,som var på guldholdet i springning ved NM for Young Riders i Bernstorffs Parken 2015 redet af Camilla Fliedner Ernst.


Young Rider rytteren Maria Hjorth Frederiksen var for første gang til generalforsamling i DV region 1, hun var inviteret for at få overrakt et diplom, fordi også hun red på Guldmedaljeholdet ved NM 2015 med sin egen DV hoppe Dublé, der er opdrættet af carsten Carstensen i Rødekro. Dejligt var det at se at flere og flere ryttere er ejere af DV heste. Michael Søgaard og Karin Nissen var også blandt diplommodtagerne.

 

 

René Holstein og hans Lena repræsenterede familien Holstein i Roskilde

 

Maria Hjorth Frederiksen havde taget sin mor med til diplomoverrækkelsen

Årets vandrepræmie gik til Guldmedaljehoppen Lindelygaards Mai-Tai. Det var en rørt Agnete Holmsted fra Stutteri Søbakkehus, der modtog præmien, hun kunne fortælle, at det var hendes stutteri medhjælpere- der uden hendes vidende - havde søgt om præmien, så meget desto mere var hendes glæde stor. Hun takkede mange gange for den prisen og ville glæde sig over den smukke statuette af Helen Schou på kaminhylden i hele 2016. Agnete Holsted fik overrakt statuetten fra sidste års vider Vivi Vang Lauridsen, der fik prisen for hoppen Compeed ERDH

 

 

EGRDH Lindelygaards Mai-Tai´s diplom med Dream Sports Horses foto på

En glad ejer af regionens bedste elitehoppe: Agnete Holmsted

Per Springborg fortalte om regionen tanker om nye tiltag: auktioner i regionen og bustur til Helgstrands hingsteshow. Man kunne konstatere at avlen stadig stagnere og de nye stramme regler for hestehold og transport blev nævnt som en af de medvirkende årsager hertil.
Regionen første planlagte møde den 2. marts på Vallensbæk Ridecenter har netop derfor hesteloven og de nye transportregler på som emner. Regionen har inviteret Direktøren for SEGES Jørgen Kold til at orientere avlere og ryttere om denne lov, se mere om arrangementet på regionens hjemmeside.

 

Pernille Springborg blev fejret som 25 års jubilar i Dansk Varmblods repræsentantskab, og hun blev ligesom Iben Leere Kamp, som gik ud af bestyrelsen, indstillet til Dansk Varmblods Guldnål.
John Kristensen blev kåret som årets hjælper for altid med godt humør at tage ansvar og hjælpe, hvor der er brugt for det. Da John samtidig valgte at stoppe som repræsentant, blev har hædret med både blomster og vin.

 

 

Springhesteavleren John Kristensen modtog vin og blomster

 

Pernille Springborg som 25 års jubilar i Dansk Varmblod

DV Region 1´s nye bestyrelse.


Eva Ebbe, der sammen med sin mand Steffen Hovedskov har stutteriet Bjergagergaard i Helsinge, har været i repræsentantskabet i 8 år, og i år blev hun vagt som ny formand i regionen. Eva ville gerne arbejde for en fælles positiv stemning, så repræsentanter og medlemmer i forening kan løfte regionens mål: At avle gode DV heste. 

Formanden modtog selv diplom for sølvmedaljehoppen Bjergagergaards Indeed, der blev nr 3 ved årets Falsterbo Horse Show Championat for 7 årige dressurheste.


Per Springborg blev genvalgt som hovedbestyrelsesrepræsentant og som ny i bestyrelsen er Mette Rasmussen og de to suppleanter Dorte Andersen og Lise Steffensen.


Christian Springborg blev valgt som regionens repræsentant for Ung DV.
De nyvalgte repræsentanter er: Hanne Lund, Majbrit Lissau og Lotte Sohnman, og som suppleanter blev Janus Haubroe og Christian Vang Lauridsen valgt.

 

Jytte Randskov var ikke tilstede ved generalforsamlingen, men det blev meddelt

at hun havde valgt at fratræde regionens repræsentantskab efter at have været med i over 30 år.
 

 Foto herover af Region 1´s nye formand: Eva Ebbe

 
 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor