Quite a Heartbreaker blev placeret som nr. 2 ved et CIC 1* 110 cm military stævne i Luhmühlen i Tyskland.

Hesten er opdrættet af Lotte Holm på Engerupgaard i Tikøb, der - ved siden af sit liv som aktiv rytter og stævne- samt kursusarrangør - også avler springheste på højt niveau,. Hun har haft stor succes med dem, først ved følskuer og siden i konkurrence.

På fotoet til højre ses Lotte sammen med at af sine føl, der opnåede titlen: Skuets bedste springhoppeføl i DV region 1.

Quite a Heartbreaker´s mor: Hevira

Med sin baggrund i sporten har Lotte valgt hopper med konkurrence og præstationsblod og Quite a Heaetbreakers mor: Hevira efter fuldblodshingsten Mytens xx  er bestemt ingen undtagese.

Hevira har med sin norske rytter Morten Wasmutt opnået mange placeringer i 150 meter

springklasser og vundet Grand Prix. Et af hendes bedste resultater var ved EM for Young Riders i Schweiz, hvor hun blev første hest uden for finalen. Efter hun blev solgt til Danmark har hun opnået mange placeringer i MB og MA med Emilie Martinsen og Torben Suhr.
Udover dette har hun også deltaget med Niels Haagensen i military klasser og bl. a gået DM.

Lotte beskriver hoppen sådan: "Hevira er en temperamentsfuld dame med megen personlighed og et ekstremt mod. Men hun er også en ædel og velbygget hoppe, der  fik karakteren 8 i helhed og 8 for en særdeles god galop, da hun blev kåret Dansk Varmblod i 2007."

Hevira har følgende afkom:

Engerupgaards Quite a Heartbreaker fra 2007 efter Quite Easy.

Engerupgaards Balouvira fra 2008 efter Balou de Rouet. Se hende og hendes mor på foto t.h.

I 2008 kom Hevira desværre ikke i fol, men det kom hun i 2009 og

den 17. april 2010 fødte hun et dejligt hingste føl:

Engerupgaards Miro efter Stardust, som vi desværre mistede 3. mdr. gammel.

Lotte fortæller: "Heviras ældste afkom Quite a Heartbreaker har jeg selv redet til herhjemme, men jeg syntes hun skulle uddannes videre af en top erfaren militaryrytter, så derfor blev hun sendt til  Anna Siemers i Tyskland, der selv rider internationale militaryklasserog underviser i diciplinen.

Derfor er jeg også meget tilfreds med denne fantastiske 2. plads i Luhmühlen den 2 maj 2015 endda i hendes første start i en CIC 1* International 11o military klasse med over 60 deltagere." Link til klassens resultater