Med 3 hopper ud af 8 dominerede Stutteri Ask det lille hold af madaljehopper inden for  springning. 

 

Bedste hoppe blev dog en af stutteriet egen avl, men hoppen Athene Ask (Carmargue xCrelido x Adur) som Ask har købt af  avlerne Karen Lund og Kenneth Knudsen i Hvalsø.

Hoppen er trykket på Formand for region 2 Niels Pedersens stamme, i det mormoderen RDH Amone er helsøster til Tina Lunds internationale springhoppe: Andante. Hopppen havde ved sin sadelkåring tidligere på året opnået det helt fantastiske resultat 955 points, og hermed blev hun ikke bare årets springhoppe i Dv med hun modtog også præmien fra Equsana som skuets gladeste hest.

Hoppen var i den grad tilpas på skuet, hun sprang helt suverænt med kæmpe kapasitet og samtidig udviste en ro og overblik, der nok kan blive brug for i fremtidige konkurrencer. Se foto t.h.

 

Springføllene

 

Bedste 2 årige springhoppe, blev den ædle skimmelhoppe Gerdings Rock Me (Rockland xCorlando x Jet stream xx), der er avle tog ejet af Rudi tegelhof, som også ejer Rockland.

Johnny Hansen sagde: Rockland er en danskavlet hngst, der gang på gang leverer afkom, der var ridelige og besidder kapasitet til de fleste rytteres mål.

 Bedste springhingsteføl blev Caiton Ravnes-Haven (Cantolar Favorit Ask x A-Dur) fra Kirsten og Keld Christensen i Borup. Føllet var vellinieret, super smidig i alle gangarter og besag tilmed stor charme.

Han solgtes på auktionen for 110.000 kr.

 

Bedste springhoppeføl blev den ultra moderne og ædle Cornelia HV (Cormint x Clinton x Coronado) fra René Heyde i Aså.

Også denne unge "dame" var letgående og havde den skøneste feminine udstråling.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright: Horsenews.dk – website udviklet af CMS Editor